martedì 29 novembre 2011

Lohicarpaccio rucolapedillä

Nopea, herkullinen ja todella yksinkertainen resepti vaikka illalliselle. Ei vaadi kypsennyksiä eikä etukäteisvalmisteluja. 




4:lle henkilölle - per 4 persone

Carpaccio di salmone alla rucola

  • 400 gr (kylmäsavu) lohta ohuina siivuina - 400 gr di salmone (affumicato) a fettine sottilissime
  • runsaasti rucolaa  - 2 mazzetti di rucola
  • 1 (luomu) sitruuna - 1 limone (bio)
  • 4 rkl hyvää oliviöljyä - 4 cu olio extra vergine
  • suolaa ja pippuria - sale e pepe
  • (pinjansiemeniä & parmesaania - pinoli & parmigiano)





Sekoita kulhossa rucola oliiviöljyn, sitruunan ja suolaripauksen kanssa. Levitä rucola tarjoiluastiaan/lautasille ja nostele lohisiivut päällimäisiksi. Mausta lohi vielä sitruunalla ja pippurilla, halutessa tähän voi vielä lisätä parmesaani-siivuja ja pinjansiemeniä. Tarjoile hyvän leivän kanssa!


Disponete su un vassoio un letto di rucola che avrete precedentemente lavato e condito con un cucchiaio d’olio, sale e il succo di limone quindi adagiateci sopra le fettine di salmone affumicato. Condire il salmone con limone e pepe macinato fresco.


Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...