4:lle henkilölle - per 4 persone
Carpaccio di salmone alla rucola
- 400 gr (kylmäsavu) lohta ohuina siivuina - 400 gr di salmone (affumicato) a fettine sottilissime
- runsaasti rucolaa - 2 mazzetti di rucola
- 1 (luomu) sitruuna - 1 limone (bio)
- 4 rkl hyvää oliviöljyä - 4 cu olio extra vergine
- suolaa ja pippuria - sale e pepe
- (pinjansiemeniä & parmesaania - pinoli & parmigiano)
Sekoita kulhossa rucola oliiviöljyn, sitruunan ja suolaripauksen kanssa. Levitä rucola tarjoiluastiaan/lautasille ja nostele lohisiivut päällimäisiksi. Mausta lohi vielä sitruunalla ja pippurilla, halutessa tähän voi vielä lisätä parmesaani-siivuja ja pinjansiemeniä. Tarjoile hyvän leivän kanssa!
Disponete su un vassoio un letto di rucola che avrete precedentemente lavato e condito con un cucchiaio d’olio, sale e il succo di limone quindi adagiateci sopra le fettine di salmone affumicato. Condire il salmone con limone e pepe macinato fresco.
Nessun commento:
Posta un commento