Chi Siamo?

...eli keitä me ollaan? 


Una coppia italo-finlandese vive e cucina a Roma

Suomalais-Italialainen pariskunta kokkaa ja bloggaa Roomassa. 


Elisa & FilippoBuongiorno a tutti, siamo una coppia italo-finlandese che ha una grande passione per la buona cucina. Il nostro desiderio è quello di mostrarvi le nostre creazioni e le nostre esperienza culinarie con l'intento che queste possano incitarvi a godere uno dei piaceri più belli della vita, il mangiare!


Tämän ruokablogin takaa löytyy suomalais-italialainen pariskunta (nykyään lapsiperhe) Roomasta.
Rakkaus ruokaan ja juomaan yhdistää nautiskelijaa ja perfektionistia. Meillä kokataan rentoa kotiruokaa, mutta välillä myös hifistellään. Italialainen keittiö on meillä jo raaka-ainevalikoimienkin takia aika kovassa huudossa. Viinimaassa hyvät ruokajuomat mahtuvat myös nuorenparin budjettiin. Blogissa esitellään omia kokkauksia ja vastaantulleita ruokajuttuja niin kotikaupungissa kuin reissussakin. Blogissamme tulemme toivottavasti kertomaan siitä kuinka unelmasta tulee totta ja rakkaasta harrastuksesta ammatti ja yritys. 

Elisa Selki Rocchi "nautiskelija"


Sommelier-opiskelija (EDIT: pienellä tauolla eli äitiyslomalla). Roomalaisesta maisteriohjelmasta valmistunut italialaisen ruoka- ja viinikulttuurin erikoisasiantuntija. Intohimoinen kotikokki ja leipuri. Taskussa kansainvälinen business degree, jonka lopputyössä keskityttiin Roomaan kulinaarikohteena (Dissertation title: "Rome as a culinary destination - strategies for strengthening the brand")
Elisa rakastaa sitruunaa, timjamia, chiliä, rapeakuorista leipää ja kuivaa kuohuvaa.  
Elisa @ Linkedin
Instagram: elisafragola

Filippo Rocchi  "perfektionisti"  

Perheen virallinen Chef. Pizza- ja pastamestari. Kaksi kokkitutkintoa ja valtava tarkkuus. Filippo valmistui keittiömestariksi vuosikurssinsa parhaana Michelin-palkitun Chef Angelo Troianin masterkurssilla (Coquis - Ateneo Italiano della Cucina) ja  meni samantien valmistuttuaan töihin Fendin perheen Villa Laetitia hotelliin. Edistämme parhaillaan haavetta omasta ravintolasta. 
Filippo rakastaa perunoita, parmesaania, hyvää oliviöljyä ja juureen leivottuja suolaisia herkkuja. 


Meihin saa parhaiden yhteyden kommentoimalla suoraan blogiin tai facebook-sivullemme. Yhteistyöehdotukset ja palaute suoraan osoitteeseen selkirocchielisa @ gmail.com

5 commenti:

 1. Ottima la torta,l'ho gustata chiudendo gli occhi.Ciao Massimo.

  RispondiElimina
 2. Ihanaa! Kuulostaa ja näyttää hyvälle ja varmasti maistuukin :)

  RispondiElimina
 3. Hei Elisa. Kiva blogi teillä!
  Yritin laittaa sinulle sähköpostia, mutta jostain syystä se ei tavoittanut sinua. Joten laitoin facebookin kautta yv:nä. Asia koskee työharjoitteluani Italiassa keväällä 2015 (opiskelen ravintola-alalla). Toivoisin saavani sinulta vinkkejä paikkoihin jne.
  Terveisin Ida Virkki.

  RispondiElimina
 4. Ciao, löysin Italian ja sen ruokien ystävänä kiinnostavan bloginne! Liekö Filippon edessä ah niin ehtoja arancineja? Minun mieheni tyyliin kokatut riisiaplarit löytyvät juuri joulun alla avaamastani blogista http://slow-read.blogspot.fi/ Tervetuloa lukemaan, kommentoimaan ja keskustelemaan sinnekin, siete benvenuti!

  RispondiElimina
 5. Juuri tehty tomaatti-vanijakastike ,pastan kanssa nautittiin - mamma mia che buona :)
  Löysin bloginne hiljattain ja varmasti kokeilemme muitakin reseptejä !

  RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...