venerdì 28 marzo 2014

Valmista tuli!


Joku vielä saattaa muistaa kun syyskuun alussa oli puhetta mun lopputyöhommista eli roomalaisresepteistä ja siihen liittyvästä projektista. Projekti muuntautui tässä matkan varrella ja mukana oli loppuen lopuksi paljon muutakin kuin mistä aluksi oli puhetta. Homma on ollut tosi mielenkiintoinen, mutta suuritöinen ja välillä raskaskin. Italiaksi (tai millään kielellä) tommoisten tekstimäärien puskeminen kun ei ole lempihommaani. Se vei tässä syksyllä ja talvella suurimman osan ajastani, joten valitettavasti bloggailut jäivät vähän vähemmälle. 

No nyt voin ilokseni ilmoittaa, että projekti on viimein saatu päätökseen ja eilen oli yliopistolla discussione, jossa onnistuneesti sen esittelin. Joten tadaa, valmistuin ja olen nyt paperillakin (italialaisen) ruokakulttuurin erikoisasiantuntija eli viralliselta titteliltä "Esperto in Cultura dell'alimentazione e delle tradizioni enogastronomiche" ;)
JEEJEE heti on helpompi hengittää! 

Nyt voinkin hetken fiilistellä vähän muita juttuja, nimittäin tätä ihanaa kevättä ja tulevaa kesää. Näyttää nimittäin siltä, että suuntaamme kesäksi Helsinkiin!
Kaikille ihanaa kevään jatkoa ja paljon herkkuja!

11 commenti:

 1. Onnea!! Sei bravissima!! Uteliaana helsinkiläisenä kyselen tuletteko töihin tänne? Me itse häviämme syyskussa Sardiniaan ja Genovaan. Täällä Helsingissä onkin vaikea löytää hyviä italialaisia ruokapaikkoja, mutta kaksi on listalle päässyt Toca ja Toscanini. Niitä suosittelen!

  Suski

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos! :)
   Duunit Helsingissä olivat suunnitelmissa, mutta koska F:n määräaikaista sopimusta jatketaan ja pidempi tauko vaihtuikin kesälomaksi, niin tarkoitus on tulla ihan lomailemaan. (Pientä projektia on tietty työn alla nytkin ;) )
   Pistän ravintolasuositukset ylös!

   Elimina
 2. Wow, ja todellakin, BRAVISSIMA!! Onnea Elisa, ihan mahtava titteli sulla hallussa, sitä kannattaakin nyt fiilistellä ihan olan takaa! Cin cin!

  RispondiElimina
 3. Questo commento è stato eliminato dall'autore.

  RispondiElimina
 4. Mahtavaa Elisa. Tanti Auguri! Voiko työn mahdollisesti lukea jossakin? ;)

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos Anu :)
   Työhän on tietysti italiaksi (kuten varmaan tiesitkin) mutta en ole sitä ainakaan toistaiseksi julkaisemassa missään ;) Mun pitäisi asiasta konsultoida sitä työnantaja yritystä ja tietty kun työ sisältää business planin (liiketoimintasuunnitelma?) niin en sitä senkään takia halua julki. Kattellaas jos sitä vaikka aktivoituisi yrittämään.

   Elimina
  2. Ok, kiitos Elisa. Kieli ei ole ongelma vaan ainoastaan lisää mielenkiintoa. Hienoa, että mukana on myös yritys. Mukavaa kevättä.

   Elimina
  3. Juu, siis arvasinkin tietysti, että varmasti italiaa osaat. Tulipas kiireessä vastattua hassusti, mutta siis kiitoksia vielä kiinnostuksestasi Anu.
   Nyt kun rupesin miettimään niin aika harvoin muuten näyttäis olevan yliopistoilla mitään thesis-tietokantaa Italiassa julkisena (toisinkuin vaikka Suomessa)
   Ihanaa kevättä sinnekin suunnalle!

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...