Kuten aiemmin kerrottu, kokkipuolisko Filippo jatkoi ravintola-alan opintojaan ja koska he kurssilla etenevät usein teemoittain, ajattelimme päivittää välillä kurssikuulumisia kuvamuodossa...
Näitä siis tulee keväänaikana ilmestymään tonne "Master di Cucina Professionale" etiketin alle. Nyt jatkuu lammas-annoksilla..
Näitä siis tulee keväänaikana ilmestymään tonne "Master di Cucina Professionale" etiketin alle. Nyt jatkuu lammas-annoksilla..
Ancora dalle carni (ovine)...
Rollèe di coniglio con salsa di cipolle rosse e puntarelle - Lammasrulla punasipulisoosin kanssa |
Carrè di agnello impanato alle erbe, spinaci e flan di ricotta - Yrttikuorrutettua lampaankylkeä pinaatin ja ricottatortun kanssa |
Costolette di coniglio fritte con crostini e fonduta di formaggi - Friteerattua jänistä juustofonduen kanssa |
Nessun commento:
Posta un commento