mercoledì 20 febbraio 2013

MCP 1

Kuten aiemmin kerrottu, kokkipuolisko Filippo jatkoi ravintola-alan opintojaan ja koska he kurssilla etenevät usein teemoittain, ajattelimme päivittää välillä kurssikuulumisia kuvamuodossa...
Näitä siis tulee keväänaikana ilmestymään tonne "Master di Cucina Professionale" etiketin alle. Nyt jatkuu lammas-annoksilla.. 

Ancora dalle carni (ovine)
...

Rollèe di coniglio con salsa di cipolle rosse e puntarelle -
Lammasrulla punasipulisoosin kanssa

Carrè di agnello impanato alle erbe, spinaci e flan di ricotta - 
Yrttikuorrutettua lampaankylkeä pinaatin ja ricottatortun kanssa

Costolette di coniglio fritte con crostini e fonduta di formaggi  - 
Friteerattua jänistä juustofonduen kanssa

Rollèe di agnello con ripieno di carciofi alla romana, spuma di pecorino, chantilly al pecorino e carciofo alla giudia - Lammasrulla artisokkatäytteellä, pecorino kreemillä ja vaahdolla, kera friteeratun artisokan "carciofo alla giudia"

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...