Tammikuussa alkanut intensiivi-Master tuleville keittiömestareille on tullut siihen vaiheeseen, että "pojat" ovat lähdössä koulutusjaksoilleen ympäri Italiaa ja Eurooppaa ja sitä ennen he olivat järjestäneet illallisen läheisilleen kokkikoulu Coquisin tiloissa. Pääsimme nauttimaan erittäin hyvin suunnitellusta ja hienosti toteutetustamenusta, ja lisäksi vähän näkemään missä ja mitä nyt onkaan koko kevät tehty. Ihana kokemus ja mahtava ilta!
Tämmösiä herkkuja saimme ensin roséviinin kanssa ennen ruokailusaliin siirtymistä.
Arancino al riso al limone, mozzarella, pomodoro e basilico - Alici in crosta di pistacchi, insalatina e riduzione di aceto balsamico - Cubo di coda croccante, sedano e cacao |
Aivan ihana rapea appelsiinilta ja timjamilta tuoksuva pikku ricotta-rulla alkuun..
Ricottina al profumo di arancia e timo in pasta fillo, fondente di pomodoro |
Merellinen salaatti lime-soosilla..
Insalata di mare calda al lime su crostone di pane |
Pesto-raviolit, perunavaahto, pikkupavut ja paahdetut pinjansiemenet - Ravioli di pesto, spuma di patate, fagiolini e pinoli tostati |
Vermicelli all'amatriciana |
Keväinen annos possunkylkeä..
Pancetta arrosto, vignarola e carciofo alla romana croccante |
AIVAN IHANA MANSIKKATORTTU! |
piccola pasticceria |
Hyvä pojat!
Upean kauniit annokset. Ah herkkuja!
RispondiEliminaEikö! Oli kyllä tosi runsaat ja herkulliset kestitykset :)
EliminaHyvä Filo...
RispondiEliminaNo niinpä! Hyvähyvä jeejee! :)
EliminaTerkut sun tytöille! un bacione
Hyvä Filo...
RispondiEliminaAmmazza che bontà!! Vähänkö maistuis varmaan mullekin!
RispondiEliminaooh oli superherkut kyllä pojat meille järkänneet, omnom!
EliminaIhania kuvia ja ihanan näköistä ruokaa! Arvaa tuliko ikävä takaisin Italiaan:-)?
RispondiEliminaKiitos :) Oli kyllä aivan ihanaa kaikki! Mutta varmastihan palaat pian Italiaan, eikö? :) ja viimeinhän meidänkin pitää nähdä (ja tietty herkutella!)
EliminaEhdottomasti:-)
EliminaComplimenti! Oijoi kun näyttää hyvältä! Onko reseptejä tulossa?
RispondiElimina