venerdì 15 febbraio 2013

La Gallina Capricciosa - Ristorante peruviano a Roma

Etnisten ravintoloiden tarjonta Roomassa - verrattuna moniin muihin suurkaupunkeihin - ei yleisellä tasolla ole mitenkään erityisen mainitsemisen arvoinen. (vrt. Lontoo/Amsterdam) Joitain herkullisia poikkeuksia kuitenkin löytyy, ja La Gallina Capricciosa on yksi niistä. Tämä pieni perulaisravintola sijaitsee lähellä nykytaiteen museo MAXXI:a ja Piazza Mancinia, Flaminion kaupunginosassa. 

Chicharron de pescado - Pesce fritto croccante con salsa di cipolla

Pieni ja siisti perheravintola. Laadukasta, yksinkertaista ja herkullista peruslaisruokaa. Ilmeisen autenttista, päätellen siitä kuinka suosittu ravintola on perulaisten keskuudessa. Minulle oli tätä lämpimästi  suositeltu jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt pääsimme ravintolaa kokeilemaan. 


Cancha and some delicious hot salsa

Talon erikoisuus ovat (jo ihan nimestä päätellen) erittäin suositut ja suositellut kanaruoat, ja mutta tarjolla on  runsaasti myös muita herkullisia annoksia pihveistä kalaruokiin (Alkupalat 5-12€ Pääruoka-annokset 8-12€)  Papa a la huancaína suosittuu! Ihanat talon omat kastikkeet, täytyy muistaa seuraavalla kerralla udella mitä siinä herkullisessa ja tulisessa soosissa on mukana..

Pollo alla griglia- Cosce di pollo marinate con spezie alla griglia, accompagnate da insalatone e patate lesse

La Gallina Capricciosa
Via Giuseppe Sacconi, 53 (Piazza Mancini - Tram 2 Piazzale Flaminiolta)
00196 Roma, Italia

Tripadvisor
Kiinni keskiviikkoisin

2 commenti:

  1. Risposte
    1. No niinpä! Mulla jäi ainakin listalle monta juttua joita täytyy mahdollisimman nopee päästä koittamaan ;)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...