Veli di mezzelune con ripieno di pomodoro e mozzarella - eli puolikuun muotoista pastaa tomaatti-mozzarellatäytteellä |
Per l'impasto Per il ripieno
90gr di farina 00 olio
10gr di semola 7-8 pomodori ciliegini
1 uovo 2 spicchi di aglio
3gr di sale salvia
1 cucchiaino d'olio origano
100gr di mozzarella
Tirare una sfoglia molto fine parmigiano
un pizzico di peperoncino
Taikinaan Täytteeseen
100gr vehnäjauhoja 7-8 pikkutomaattia
1 muna 2 valkosipulinkynttä
pari grammaa suolaa 100 gr mozzarellaa
1 lusikallinen oliiviöljyä chilirouhetta + oreganoa
oliiviöljyä
parmesaania
voita + tuoretta salviaa
Pikkutomaatit, chilirouhe ja valkosipulit öljyssä pannuun kypsentymään, mausta loppuvaiheessa yrteillä. Jätä tomaattiseos pieneen kulhoon jäähtymään. Leikkaa valutettu mozzarella pieniksi kuutioiksi. Sekoita jäähtyneen tomaattisoosin ja parmesaaniraasteen kanssa.
Leikkaa valmiista pastataikinasta pyöreitä paloja, täytä ja sulje puolikuun muotoon. Lisää täytepastan tekemisestä täällä. Kypsennä kiehuvassa suolatussa vedessä pari minuuttia ja käytä pannun kautta jossa sulatettua voita ja tuoretta salviaa. Tarjoile heti parmesaaniraasteen kanssa.
Far saltare a fuoco vivace nell'olio i pomodorini, un po' di peperoncino e l'aglio. Una volta appassiti aggiungete le erbe precedentemente tritate e fate saltare per ancora 30 secondi e mettete il composto in una boule a raffreddare. Da un'altra parte asciugate la mozzarella e tagliatela in piccoli pezzi; amalgamatela con il parmigiano e infine nella boule.
Cuocere 1 o 2 minuti in acqua salata e saltare i ravioli nel burro precedentemente fuso con la salvia per un altro paio di minuti.
Nessun commento:
Posta un commento