mercoledì 5 settembre 2012

Tomaattitäytteiset puolikuu-raviolit - Veli di mezzelune con ripieno di pomodoro e mozzarella

Veli di mezzelune con ripieno di pomodoro e mozzarella  
- eli puolikuun muotoista pastaa tomaatti-mozzarellatäytteellä


Per l'impasto                                                         Per il ripieno

90gr di farina 00                                                    olio
10gr di semola                                                         7-8 pomodori ciliegini
1 uovo                                                                       2 spicchi di aglio
3gr di sale                                                               salvia
1 cucchiaino d'olio                                                  origano
                                                                                 100gr di mozzarella
Tirare una sfoglia molto fine                                parmigiano
                                                                                un pizzico di peperoncino

Taikinaan                                                                Täytteeseen      

100gr vehnäjauhoja                                                   7-8 pikkutomaattia
1 muna                                                                        2 valkosipulinkynttä
pari grammaa suolaa                                                100 gr mozzarellaa
1 lusikallinen oliiviöljyä                                             chilirouhetta + oreganoa
                                                                                    oliiviöljyä
                                                                                    parmesaania
                                                                                    

voita + tuoretta salviaa
Pikkutomaatit, chilirouhe ja valkosipulit öljyssä pannuun kypsentymään, mausta loppuvaiheessa yrteillä. Jätä tomaattiseos pieneen kulhoon jäähtymään. Leikkaa valutettu mozzarella pieniksi kuutioiksi. Sekoita jäähtyneen tomaattisoosin ja parmesaaniraasteen kanssa. 
Leikkaa valmiista pastataikinasta pyöreitä paloja, täytä ja sulje puolikuun muotoon. Lisää täytepastan tekemisestä täällä. Kypsennä kiehuvassa suolatussa vedessä pari minuuttia ja käytä pannun kautta jossa sulatettua voita ja tuoretta salviaa. Tarjoile heti parmesaaniraasteen kanssa. 

Far saltare a fuoco vivace nell'olio i pomodorini, un po' di peperoncino e l'aglio. Una volta appassiti aggiungete le erbe precedentemente tritate e fate saltare per ancora 30 secondi e mettete il composto in una boule a raffreddare. Da un'altra parte asciugate la mozzarella e tagliatela in piccoli pezzi; amalgamatela con il parmigiano e infine nella boule.
Cuocere 1 o 2 minuti in acqua salata e saltare i ravioli nel burro precedentemente fuso con la salvia per un altro paio di minuti.


Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...