Olemme palanneet takaisin Roomaan häämatkan jälkeen. Takana on reilun parin viikon Etelä-Italian kiertomatkamme ja olemme kerryttäneet upeita ruokamuistoja, joita tännekin päästään jakamaan kun on vähän levätty ja pesty pyykkejä.
Parhaina paloina mainittakoon ainakin nämä, joista taatusti on tulossa lisää juttua:
- Etelä-Italialaiset suurkaupunkien ruokatarjonta, Palermon katukeittiö ja Napolin pizzat ja trattoriat.
- Paikallisista tuotteista kootut hurmaavat antipastit Kalabrian Altomontessa.
- Herkullisia kalaruokia Napolista Sisiliaan
- Tähditetyt ravintolat: Ciccio Sultanon Il Duomo (**) Sisilian Ragusassa, Pino Cuttaian La Madia (**) Sisilian Licatassa ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisinpänä Fischettin perheen Oasi di Antichi Sapori (*) Campanian Vallesaccardassa.
Nessun commento:
Posta un commento