giovedì 28 marzo 2013

Onnea 1-vuotiaalle Pizzariumille!


Tasan vuosi sitten avautui Suomen Turussa oikea roomalainen pizza al taglio, nimeltään Pizzarium. Tämä suomalais-italialainen perheyritys tarjoilee aitoja italialaisia ruokaelämyksiä:  roomalaista taikinajuuresta leivottua peltipizzaa, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa, juureen tehtyä rapeakuorista leipää ja muita leipomotuotteita, herkullisia salaatteja, tietysti meidänkin suosikkejamme roomalaisia supplì-palleroita ja paljon muuta ihanaa. 

Kaikki tiet vievät... Turkuun!

Olemme alusta asti seuranneet Pizzariumin taivalta pitkin linjoja, eläneet mukana ja toivoneet Lucan ja Sallan yritykselle kaikkea hyvää. Mahtava idea ja nuoret yrittäjät, jotka tekevät ruokaa suurella sydämellä ja laadukkaista raaka-aineista. Tämä on juuri sitä mitä Suomeen on kaivattu jo pidemmän aikaa ja mitä ehdottomasti kannattaa käydä tukemassa ja tutustumassa paikan päällä!  Forza ragazzi - Forza Pizzarium! 
Lue Prinsessakeittiön vierailusta Pizzariumissa täältä. Kovasti odottelen, että koskahan suursuosikkini Eeva käy tutustumassa Pizzariumiin!


Koska tämän lähemmäs Roomaa et Suomessa pääse!

Pizzarium
Hansakortteli, Kultatalo 3. krs.
Aurakatu 12 a, 20100 Turku 


Pizzarium facebookissa
Photos

2 commenti:

  1. Oi kiitos tästä tekstistä Elisa! Tämä oli mennyt minulta ihan ohi :) Ei tämä aidon, hapantaikinajuureen leivotun pizzan myyminen ostoskeskuksessa aina helppoa ole, mutta onneksi on minua aivan iiiihania asiakkaita, jotka ovat ymmärtäneet jujun <3 tulkaa seuraavalla Suomi-reissulla käymään! -S

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Varmasti tullaan käymään heti kun päästään! <3

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...