martedì 21 febbraio 2012

Spätzle agli spinaci - Pinaatti-Spätzle

Spätzle on Alppien (Etelä-Saksa/Itävalta/Pohjois-Italia/Unkari) alueella tuttua munapastaa, jota on TODELLA helppo valmistaa jos omistaa tarvittavan siiviläraudan. Myös  perunapusertimella onnistuu!


Pinaatti-Spätzle voi-salviakastikkeessa


Ingredienti


  • 200 gr di farina 00  - 200 gr jauhoja 
  • 50 gr di spinaci ben strizzati  - 50 gr keitettyä pinaattia, joka on "puristettu kuivaksi"
  • 2 uova - 2 munaa 
  • 100ml di acqua - 100 ml vettà


Pinaatti-Spätzle tomaattikastikkeessa
Preparazione


Amalgamare tutti gli ingredienti in una boule e lasciar riposare in frigo un'ora ca. coperta con pellicola o un canovaccio. Far bollir l'acqua e grattugiare gli gnocchetti con l'apposita mandolina.


FIN: Sekoita ainekset kulhossa ja jätä taikina noin tunniksi jääkaappiin lepäämään kelmulla peitettynä.  Valmis Spätzle-taikina "raastetaan" suolattuun kiehuvaan veteen asianmukaisella raudalla tai perunapuristimella. Valmiit spätzlet nousevat pintaan. Tarjoile valitsemassasi soosissa. 

Späzle-rauta Hoppel

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...