Pinaatti-Spätzle voi-salviakastikkeessa |
Ingredienti
- 200 gr di farina 00 - 200 gr jauhoja
- 50 gr di spinaci ben strizzati - 50 gr keitettyä pinaattia, joka on "puristettu kuivaksi"
- 2 uova - 2 munaa
- 100ml di acqua - 100 ml vettà
Pinaatti-Spätzle tomaattikastikkeessa |
Amalgamare tutti gli ingredienti in una boule e lasciar riposare in frigo un'ora ca. coperta con pellicola o un canovaccio. Far bollir l'acqua e grattugiare gli gnocchetti con l'apposita mandolina.
FIN: Sekoita ainekset kulhossa ja jätä taikina noin tunniksi jääkaappiin lepäämään kelmulla peitettynä. Valmis Spätzle-taikina "raastetaan" suolattuun kiehuvaan veteen asianmukaisella raudalla tai perunapuristimella. Valmiit spätzlet nousevat pintaan. Tarjoile valitsemassasi soosissa.
Späzle-rauta Hoppel |
Nessun commento:
Posta un commento