lunedì 20 gennaio 2014

Thien Kim - Vietnamilaista RoomassaKuten aiemminkin on todettu, etnisten ravintoloiden tarjonta ei Roomassa vastaa monienkaan suurkaupunkien (Lontoo, Berliini, Amsterdam)  tasoa eikä monipuolisuutta. Valitettavan monet ravintolat ovat yhdistäneet (ja vesittäneet) esim. kiinalaisen ja japanilaisen keittiön. Thien Kim on kuitenkin todella virkistävä lisä aasialaisten ravintoloiden tarjonnassa. Rooman (ilmeisesti ainoa) vietnamilainen ravintola sijaitsi aiemmin vain hyvin pienissä tiloissa Trasteveressä, mutta laajentui sitten parisen vuotta sitten pohjois-Roomaan, kun samainen perhe avasi toisen ravintolan (Thien Kim Roof Garden) via Cassialle. 

Beef pho -
Vietnamilainen pho-nuudelikeitto 
Tätä uudempaa ravintolaa olemme nyt pariin otteeseen ehtineet testaamaan, joten tätä uskaltaa suositellakin. Herkulliset tuoksut ja maut, tuoreet raaka-aineet, ja ystävällinen palvelu. 
Kaikki kokeillut alkupalat ovat olleet herkullisia ja  kansalliskeitto Pho erinomaiseen liemeen tehtyä, juuri sellaista kuin pitääkin.  Pääruoista ainakin ankka, grillattu kala ja mausteiset katkaravut olivat erinomaisia. 

Jos joku on Roomassa sen verran pidemmän aikaa, että kaipaa taukoa italialaisesta ruoasta, niin voimme lämpimästi suositella tätä vietnamilaista. 

Tulista ankkaa

Thien Kim - Roof Garden
Via Cassia 927/M

Thien Kim -Trastevere
Via Giulia 201

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...