sabato 19 ottobre 2013

Siciliainbocca - Sisilia suussasi
Kävimme eilen Filipon isän ja pikkuveljen kanssa syömässä suosikkisisilialaisessamme, Siciliainbocca-ravintolassa Flaminiossa. Ensimmäinen Siciliainbocca perustettiin 1999 Pratin kaupunginosaan ja tämä meidän ravintolamme on toinen, pari vuotta myöhemmin avattu samojen omistajien paikka, Sicilianbocca al Flaminio.

Menu tarjoaa laajan valikoiman sisilialaisia herkkuja, painottaen tuoreisiin mereneläviin. 
Lämpimästi voi suositella kaikille, jotka haluavat nauttia sisilialaisesta keittiöstä Roomassa.  

Un buon indirizzo dove trovare un po' di Sicilia a Roma; fritti, pescato e la buonissima cotoletta alla palermitana sono i punti di forza di questo locale. L'attività ha anche un secondo esercizio in Prati e il che denota come il locale abbia un discreto seguito. Prezzi medi, servizio efficiente.


Arancini - friteeratut riisipallerot

Panelle

Gamberetti marinati
Spaghetti ai ricci di mare - 
merisiilispaghettia


Cotoletta alla palermitana

Spigola alla palermitanaCannelloni

Cassata

Herkku pistaasipähkinöistä

Vodkainen sitrunaasorbettisiciliainbocca al Flaminio
Via Flaminia, 390
Tel: 06 32 40 187


siciliainbocca in Prati
Via E. Faà di Bruno, 26
Tel: 06 37 35 84 00


4 commenti:

 1. No näyttääpä herkulliselta ! Ihan vääryyttä nää teidän ravintolapostaukset kun täältä tuhansien kilometrien päästä joutuu näitä lueskelemaan :D

  RispondiElimina
  Risposte
  1. ja herkkua oli! Mutta et usko kuinka kaipailen kaikenlaisia suomiherkkuja, ja kaiholla lueskelen suomalaisia ruokablogeja. Juurekset, kalat, sienet ja marjat, ja tietty ruisleipä nyt tälleen päällimäisenä mielessä.

   Elimina
 2. Käytiin viime kesänä kolkuttelemassa Pratin ravintolan ovea juuri sinä viikon ainoana vääränä päivänä.. Onneksi kohta on joulu ja uusi yritys - ja kaksi kolkuteltavaa ovea!

  RispondiElimina
  Risposte
  1. En ole tuolla ekassa Pratin ravintolassa käynytkään. Vaan tossa al Flaminion ravintolassa, ja sitä voin kyllä kehua, ei super halpa, mutta kaikki on ollu laadukasta ja hyvää.
   Loppukuusta alkaavat muuten taas viikottain tarjota erikoisannoksiaan couscousta, jota mulle on lämpimästi suositeltu "Tutti i giovedì cous cous di pesce alla trapanese e cous cous di carne presso il ristorante Siciliainbocca al Flaminio"

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...