mercoledì 5 aprile 2017

Punajuurihummus ja muita ravintorikkaita herkkuja


Tänä keväänä on inspiroiduttu ihanasta Herkku-keittokirjasta, jonka sain juuri ennen joulua. Kirjasta löytyy valtava määrä toinen toistaan herkullisempia reseptejä, jotka sopivat koko perheelle. Vakkareiksi ovat meillä jo päässeet mm. kirjan linssikeitto ja tämä ihanaakin ihanampi punajuurihummus. Yksinkertainen on usein parasta ja kun tätä laittaa niin ihmettelen miksen aiemmin ole keksinyt yhdistää lemppareitani punajuurta ja hummusta. 
Rapeaa leipää, punajuurihummusta ja avokadoa. On muuten törkeän hyvää! 
PUNAJUURIHUMMUS
500 gr keitettyjä punajuuria
350 gr käyttövalmiita kikherneitä 
(luomu)sitruunan kuori ja mehu
2 valkosipulinkynttä
½ dl tahinia 
½ dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Avokadoa & saksanpähkinöitä tarjoiluun 

Raaka-aineet tehosekoittimeen ja soseeksi (tai sauvasekoittimella). Mausta ja nauti!
Just niin helppoa kuin miltä kuulostaakin. Lämpimästi voin suositella myös koko tätä kirjaa. Tosi kivoja ideoita välipaloihin ja muihin. Terveellisiä ja mielenkiintoisia juttuja, ja mikä tärkeintä, tosi herkullisia.Kenelle?Terveellisemmästä ruoasta nauttivalle lapsiperheelle ja ruoka-allergisen avuksi.
Supersuositun Aamupala-kirjan tekijän, Hanna Stoltin, Herkku – Ravintorikasta ruokaa koko perheelle (Readme) kokoaa yksien kansien väliin lapsiperheen uudet suosikkiruoat, joissa myös erityisruokavaliot on otettu ilahduttavan hyvin huomioon.
Silmiähivelevän kauniita kuvia ahmii jo silmillään. Noin 300 sivun väliin  mahtuu helppoja kasvispainotteisia arkiruokia, aamu- ja välipalaideoita sekä astetta terveellisempiä herkkuja makeannälkään. Mukana ovat niin kotoisat karjalanpiirakat ja lihapullat kuin trendikkäät raakaruokaherkut ja kukkakaalipizzatkin. Kaikissa resepteissä yhdistyvät vaivattomuus, hauskuus ja ravinteikkaat raaka-aineet.

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...