domenica 26 febbraio 2017

L'Osteria Monteverde

L'Osteria Monteverde

Olimme suunnanneet  eteläisempään Roomaan mennäksemme lounaalle erinomaiseen trattoriaan, Cesare al Casaletto (jota lämpimästi voin suositella), mutta yllätykseksemme se oli lomalla koko helmikuun. Nälkäisenä meinasin jo hermostua, kun Filippo muisti, että lähettyviltähän löytyy Osteria Monteverde, jonne meidän oli ollut tarkotus mennä jo pidemmän aikaa. Ravintola tarjoaa viiden ruokalajin lounasmenua 30€/naama (vesi, leipä, kahvi sisältyy) ja sitä voimme hyvillä mielin suositella. 
Lapset viihtyivät hyvin, mutta esimerkiksi syöttötuolia ei ravintolasta löydy. 
Lounasmenun lisäksi tarjolla on myös annoksiaLounasmenu oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut. Raikkaita ja mielenkiintoisia makuja. Onnistuneita yhdistelmiä. Omia suosikkejani olivat Insalata di Pioura (mustakalasalaatti) ja animelle glassate (glaseeratut kateenkorvat).
 Ainoa heikompi annos oli hauskasta lasipurkista tarjoiltu pastaruoka (pikkumustekalat ihan kivassa pecorino-tomaattikastikeessa ) koska pasta oli auttamatta ylikypsää. Epäonnistumista selittää ehkä se, että kastike on listalla tarjoiltu aivan erilaisen pastalaadun kanssa. 

Piacevole osteria, dal numero limitato di coperti e dall'ambiente giustamente informale. Abbiamo provato il menù da 5 portate a 30€ e, a parte il cannolicchio penalizzato da una cottura veramente troppo oltre il giusto, siamo rimasti piuttosto soddisfatti da una proposta senza troppe pretese ma piacevolmente originale in una realtà, quella di Roma, spesso ferma ai suoi piatti classici.

Crostino di pane arso ai fegatini di piccione

Ylikypsää possua soijakastikkeessa
Filetto di maiale marinato alla soia e sesamo

Insalata di Pioura 


Salmone norvegese affumicato in casa, rapa rossa e panna acida

Cannolicchi al sugo di totani e pecorino 

Animelle glassate e broccolo 


Suloinen ja herkullinen pieni
Tiramisù 


Osteria di Monteverde

Via Pietro Cartoni 163
http://www.losteriadimonteverde.it/

Nessun commento:

Posta un commento

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...