venerdì 19 agosto 2016

Loppukesän herkkuja

 
Vaikka blogin puolelle ei mitään ole ehditty päivittää, niin kyllä meillä on syötykin. Ulkona harvemmin, nyt varsinkin kun meitä on neljä. Mutta kotonakin on saatu herkkuja kun kokkimies jaksaa laittaa (ja joskus kotimammakin)
Nyt meillä on saatu paljon sieniä (kanttarellejä, tryffeleitä ja niitä keisarikärpässieniä) Lisäksi tähän aikaan herkullissimmillaan esimerkiksi monet marjat, meloonit, viikunat, munakoisot, kesäkurpitsat, tomaatit ja kurkut.


Linguine alle vongole


Kasviksia ja yrttimjoneesia

Amatriciana

Tartare di manzo 

Pinzimonio

cin cin, poikakin meillä nyt on! 

Itsetehtyä pestoa ja Ponzan tonnikalaa anopilta

Kesäkurpitsaa grillissä käytettynä
Tagliolino al tartufo scorzone, the matcha, lardo e aceto balsamico

4 commenti:

 1. Kertakaikkisen IHANA blogi! Sattumalta löysin tämän etsiessäni hyvää häränhäntäreseptiä. En tiedä miten tämä onkaan päässyt silmieni ohitse livahtamaan...!? Nyt olen rampannut täällä fiilistelemässä ja olen aivan myyty näihin teidän herkullisiin ja hienoihin kuviin, resepteihin ja blogin tunnelmaan. Minusta tuli kertaheitolla vakilukijanne :)

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Blogi on ollut vähän tauolla, mutta toivottavasti päästään vauhtiin taas

   Elimina
 2. Kasvikset ovat toki parhaimmillaan mutta se taito että niitä osaa herkuiksi laittaa on harvassa (grillissä käyneet kesäkurpitsat on kuvattu niin että vesi tulee kielelle!)

  RispondiElimina
  Risposte
  1. Meillä on semmonen pöytägrilli ja sillä tulee laitettua paljon kasviksia. Ohuiksi siivutetut kasvikset käy vaan nopeasti grillissä ilman rasvoja ja sitten marinadi sitten lopuksi vasta (yleensä joku simppeli sitruuna-oliiviöljyjuttu tuoreyrteillä)

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...