sabato 27 dicembre 2014

Joulunviettoa Roomassa - Part 2: Pranzo di Natale


Joulupäivänä oltiinkin sitten taas anoppilassa. Kokit olivat samat kuin aattonakin, lisäksi anoppi oli perinteiseen tapaan tehnyt ihania tortellini-pastanyyttejä, jotka nautitaan herkullisessa liemessä. Puristit ilman muita lisukkeita, muut parmesaaniripauksen kera. 

Toinen kokeista on vähentänyt radikaalisti lihansyömistään viimeaikoina ja hän olikin tehnyt pääruoaksi parsakaali-paistoksia (kohokkaita? torttusia?) jotka tarjoiltiin juustokastikkeen  kanssa (fondue taleggio-juustosta) Lisäksi tarjolla oli versio nizzan salaatista ihanan hollandaisen kanssa. 


Anopin liemikulho

Jouluklassikko Tortellini in brodo (tortellini-pastanyytit liemessä)


Pöydässä oli mm. viikunaleipää



Flan di broccoletti, fonduta di taleggio e lardo croccante

Insalatina di rinforzo

Flan di broccoletti, fonduta di taleggio e lardo croccante


..ja jälleen lopuksi panettone ja pandoro. 

2 commenti:

  1. No huhuh, tuollaiseen pöytään kun joskus pääsisi! Onpa kauniit tortellinit! Nizzan salaatti on niiiiiiiiiiin hyvää! Ja ihanat lautaset!!!

    RispondiElimina
  2. no on teitä hemmoteltu niin herkuilla kuin aivan iki-ihanilla astioillakin :-) Ihanaa uutta vuotta koko perheelle <3

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...