mercoledì 30 maggio 2012

Enoteca Corsi - Lounasta lähellä PantheoniaRooman vanhassa keskustassa voi olla joskus hankalaa löytää hyvää ja oikeaa roomalaista ruokaa, mutta täältä sità saa. Jo 60 vuoden ajan tämä suloinen trattoria on tarjoillut herkullista lounasta lähellä Pantheonia. Täällä kohtaavat laatu ja hinta. 

Päivän menussa on yleensä tarjolla primi annoksia (7-12€) secondi (n. <15€) ja contorni (5€)  joita vedetään listasta yli sitä mukaa kun ruokia myydään loppuun. Listan ulkopuolelta voi pyytää perusroomalaisia pasta-annoksia (cacio & pepe / carbonara / matriciana / gricia - 12€)
Talon viini oli oikein hyvää, onhan kyse enotecasta. 

Suosittelemme!

La Gricia (o Amatriciana in bianco)
Talon tarjoamat limoncellot

Trattoria - Enoteca Corsi
Via del Gesù, 87
00186 Roma

1 commento:

  1. Postaan vaan tähän väliin, että todella kiva blogi! Etsiskelin Rooman reissua varten "että mikäs olis kiva ruokapaikka", niin täydellisen ihanaaaaaaaaaaa että löysin suomalaisen, mutta Roomassa asuvan blogistin! (oletan, että olet roomassa :D) uppeeta nää roomalaiset ravintelit. Ulkoasusta, siitä ovesta päätellen, ei uskois, että niissä on ravintola! No, ehkä tuo lista oven vieressä paljastaa jo jotain, mut silti... :D ihanat nää myös sun aidot italialaiset reseptit! Pitää niiiiiin kokeilla! Ja kiva nää "hiljaisen tiedot vinkit" eli esim. Eataly.it. Pääsen vähän "tutustelee" italialaisiin tuotteisiin näin interwebin avulla :)

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...