Kokki on Stadin ammattiopiston opetusravintola. Ravintolassa opiskelevat hotelli-, ravintola- ja cateringalan sekä matkailualan opiskelijat.
Pääsin kummipoikani kanssa herkuttelemaan kevään viimeiseen teemailtaan "Kuplivan kevyesti kesää kohti". Suloiset ja tulevasta ammatistaan ylpeät opiskelijat tarjosivat iloisia yllätyksiä koko illallisen ajan. Ihana kokemus ja ehdottomasti koitan päästä tulevaisuudessakin vastaavasta teemaillasta nauttimaan.
Kuplivan kevyesti kesää kohti - MENU
Ahventa, nokkosta ja kevätvihanneksia
Karitsan paahtopaistia ja korvasieniä
Herukanlehtisorbettia
Raparperia ja paahdettua valkosuklaakeittoa
|
Keittiön tervehdys - kampasimpukkaa ja parsaa |
|
Ahventa, nokkosta ja kevätvihanneksia |
|
Ahventa, nokkosta ja kevätvihanneksia |
|
Karitsan paahtopaistia ja korvasieniä |
|
Karitsan paahtopaistia ja korvasieniä |
|
Karitsan paahtopaistia ja korvasieniä - herkkua alusta loppuun |
|
Herukanlehtisorbettia - ihana raikastaja |
|
Raparperia ja paahdettua valkosuklaakeittoa |
|
Raparperia ja paahdettua valkosuklaakeittoa |
|
Raparperia ja paahdettua valkosuklaakeittoa |
Löytyyköhän sivustoa josta pääsi kartoittamaan Rooman ravintoloita, kahvioita yms (kuten Paris by Mouth)? Harmittavasti Rooman reissu sijoittuu jälleen elokuulle eli taidan vetää taas vesiperän blogivinkkiesi suhteen (kävin kyllä useammankin suljetun ravintolan oven takana viime elokuussa;)
RispondiElimina