Vaikka blogin puolelle ei mitään ole ehditty päivittää, niin kyllä meillä on syötykin. Ulkona harvemmin, nyt varsinkin kun meitä on neljä. Mutta kotonakin on saatu herkkuja kun kokkimies jaksaa laittaa (ja joskus kotimammakin)
Nyt meillä on saatu paljon sieniä (kanttarellejä, tryffeleitä ja niitä keisarikärpässieniä) Lisäksi tähän aikaan herkullissimmillaan esimerkiksi monet marjat, meloonit, viikunat, munakoisot, kesäkurpitsat, tomaatit ja kurkut.
Linguine alle vongole |
Kasviksia ja yrttimjoneesia |
Amatriciana |
Tartare di manzo |
Pinzimonio |
cin cin, poikakin meillä nyt on! |
Itsetehtyä pestoa ja Ponzan tonnikalaa anopilta |
Kesäkurpitsaa grillissä käytettynä |
Tagliolino al tartufo scorzone, the matcha, lardo e aceto balsamico |
Kertakaikkisen IHANA blogi! Sattumalta löysin tämän etsiessäni hyvää häränhäntäreseptiä. En tiedä miten tämä onkaan päässyt silmieni ohitse livahtamaan...!? Nyt olen rampannut täällä fiilistelemässä ja olen aivan myyty näihin teidän herkullisiin ja hienoihin kuviin, resepteihin ja blogin tunnelmaan. Minusta tuli kertaheitolla vakilukijanne :)
RispondiEliminaKiitos ihanasta kommentistasi! Blogi on ollut vähän tauolla, mutta toivottavasti päästään vauhtiin taas
EliminaKasvikset ovat toki parhaimmillaan mutta se taito että niitä osaa herkuiksi laittaa on harvassa (grillissä käyneet kesäkurpitsat on kuvattu niin että vesi tulee kielelle!)
RispondiEliminaMeillä on semmonen pöytägrilli ja sillä tulee laitettua paljon kasviksia. Ohuiksi siivutetut kasvikset käy vaan nopeasti grillissä ilman rasvoja ja sitten marinadi sitten lopuksi vasta (yleensä joku simppeli sitruuna-oliiviöljyjuttu tuoreyrteillä)
Elimina